FEM VÅNINGAR TRÄNING. LOUNGE DEL. LÖPARBANA, STREET BASKET-PLAN OCH SOLDÄCK PÅ TAKET.

En helt unik upplevelse

Gå med nu

LOUNGE / OMKLÄDNINGSRUM

Våning 01

Loungen är en mötesplats där du som medlem kan ta det lugnt, nätverka och återhämta dig i en inspirerande och behaglig miljö. Vi har rymliga omklädningsrum med bastu och erbjuder små handdukar som våra medlemmar kan få låna under ett svettigt träningspass.

SKRÄDDARSYDDA MATLÅDOR

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Läs mer på foodbox.se

FRIA VIKTER

Våning 02

Andra våningen innehåller muskelträning i form av Technogyms Plate Loaded-utrustning. Vi har dessutom en del fria vikter som du kan ta del av. På våran Plate Loaded utrustning kan du träna med säkerhet och komfort, samtidigt som det ger imponerande resultat. På denna våning kan du träna själv, med en PT eller med vänner.

Vi har dom rätta utrustningen där du kan träna igenom hela kroppen.

CARDIO

Våning 03

Tredje våningen är dedikerad för konditions- och styrkemaskiner. Här hittar du en otrolig park av högkvalitets utrustning som är helt unik för ONEWAY.

På den här våningen hittar du:

Climb Excite – Två unika trappsteg maskiner med inbyggda träningsprogram.

Selection Pro – Styrkemaskiner som anpassar belastningen genom hela rörelsen för maximal träningsresultat.

Crosstrainers, cyklar, löpband och roddmaskiner från Technogym

Fria vikter

GRUPPTRÄNING

Våning 04

Träna mer effektivt genom att träna i grupp med vänner och bekanta. Fjärde våningen är dedikerad för gruppträning och Group Cycle. One Way erbjuder gruppträningspass med stor variation.

Här hittar du dessutom en fullkomligt unik cykelsal kallad Technogym Group Cycle med några av världens bästa träningscyklar. Våra träningscyklar levereras med ett helt integrerat system för gruppträning. Den mäter watt, hjärtfrekvens, kadens, distans och kalorier genom hela träningspasset.

FUNKTIONELL OCH PERSONLIG TRÄNING

Våning 05

Den här ytan är dedikerad för personlig och funktionell träning. Här träffar du våra PT:s för att utföra omfattande mätningar, tester samt sätta upp tränings- och kostscheman.

Du hittar dessutom en stor uppsättning träningsutrustning:

PT Small group

Skillmill – Icke-motoriserat löpband för maximal fettförbränning

Arke

Omnia

Lätta skivstänger

Roddmaskin

Stakmaskin

TAKET

Våning 06

Streetbasket

190m löparbana

Soldäck

En underbar plats på sommaren för rekreation och träning. Taket kommer även användas för särskilda gruppträningspass under sommarhalvåret.